AnnBritt´s Blogg

AnnBritt´s Blogg

Om bloggen...

En plats för kreativa tankar och lite snicksnack...Välkommen att lämna spontana tankar eller svar på inläggen!

OJ..OJ...OJ!!

Tankar...Skapad av AnnBritt mån, februari 10, 2014 14:07:26

Dags att ta tag i bloggen igen känner jag...smiley

I bland handlar saker verkligen bara om att få tummen ur, att prioritera rätt grejer.

Jag är inne i ett skönt flöde här på Källan, känner ända in i hjärtat vilken skillnad jag gör för människor jag möter i både sittningar och utbildningar och det ger en sån glädje!

Att starta Den Spirituella Skolan är bland det roligaste jag gjort. Den kom till genom att jag och Tomas pratade om någon form av utbildning som kunde ge människor en heltäckande bild och möjlighet att utbilda sig utifrån sin egna styrkor och det som känns rätt för varje enskild person. Vi är ju alla olika och kan omöjligt fungera exakt lika dant - vare sig privat eller i den andliga sfären! Hur viktigt det är att kunna göra en utbildning utan att eleven ska känna att "andra är bättre än mig" eller "jag kan inte se det som hon ser så då kan nog inte jag"....osv...osv. Dessa tankar har varit med i grunden för Den Spirituella Skolan.

Vi har själva gått många utbildningar där lärarens ord är den enda sanningen, vilket inte är ett dugg utvecklande om man inte kan uppleva samma sanning. Det kan snarare vara nedbrytande och anledningen till att man stänger och blockerar sin andlighet pga rädsla att inte göra rätt eller ha tillräcklig kunskap.

Med skolan ville vi göra något nytt. Något annorlunda.

En torsdagseftermiddag förra våren hade jag en stark känsla av att jag behövde jobba med Andeteamet för att skriva. På bara en halvtimma hade jag kanaliserta ner stommen för skolans olika blockinnehåll! Vid flera olika tillfällen fick sen både jag och Tomas mer bitar som skulle falla på plats i skolans innehåll och efter sommaren började vi ha ett färdigt koncept!

Vi kände att det här verkligen var något vi kunde stå för och vara stolta över! Vi får möjlighet att lära ut våra personliga erfarenheter i de olika blocken och hjälpa människor att hitta sin egen sanning. Vi talar inte om för någon hur det skall kännas att ha kontakt med Andevärlden, utan hjälper varje individ att förstå sin egen styrka och sätt att möta detta just hos sig själv!

Nu är skolans första elever igång och vi hade en fantastisk helg i slutet av januari där grunden las för kommande utmaningar. Det var tårar och skratt, känslomässig berg-å-dal-bana och en otrolig stark gemenskap. Men framför allt var eleverna villiga att göra en personlig utveckling och resa för sin egen skull, vilket är den viktigaste ingrediensen för att lyckas med sin personliga andliga bana.

Nu går vi framåt mot nya mål smiley

Kärlek och energi <3

AnnBritt  • Kommentarer(0)//annbritt.kraftenskalla.se/#post21